Aanbod producten
Wij hechten zeer veel waarde aan de kwaliteit van de aangeboden producten, evenals de herkomst. De producten in de bestellijst zijn daarom zorgvuldig geselecteerd op hoge kwaliteit. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over een product? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of per email: info@florisvlees.nl

Hoe werkt het bestellen?
Selecteer de gewenste producten. Deze komen automatisch in de bestellijst te staan.
Staan alle gewenste producten in de bestellijst? Klik vervolgens op Afrekenen om door te gaan naar de bestelprocedure. Op deze pagina kunnen de contactgegevens worden ingevuld. Er is een keuze uit bezorgen of afhalen in Hoorn (afhalen is enkel op afspraak) en contant betalen of vooraf overmaken per bank. Klik vervolgens op Bestelling plaatsen om de bestelling definitief te bevestigen. Er wordt automatisch een email verstuurd met een bevestiging van de bestelling. Let op: mogelijk ontvangt u de bestelbevestiging in de spam folder.

Bezorging
De bestelling wordt aan huis bezorgd, door heel Nederland en een groot deel van België. De bezorgkosten zijn €4,95 per bestelling.
Het minimale bestelbedrag (exclusief bezorgkosten) is €25,00. Alles wordt diepgevroren geleverd met eigen vriestransport. (-18 graden Celsius).

Afhalen
Het is mogelijk om uw bestelling af te halen in Hoorn (Noord-Holland). In verband met de levertijd van enkele producten is dit enkel op afspraak mogelijk. Na het selecteren van de Afhaal optie in het bestelproces en het bevestigen van de bestelling wordt er contact met u opgenomen over de afhaaldag / tijd. Let op: Tijdelijk niet mogelijk in verband met de corona-maatregelen.

Wanneer en rond welk tijdstip wordt mijn bestelling bezorgd?
Op de pagina Bezorging staan alle data weergegeven en in welke gebieden er gereden wordt. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe ritten. Ongeveer een week van te voren wordt de planning gemaakt van de route. Vervolgens wordt er een email gestuurd met de verwachte tijdsindicatie. Zo is het niet nodig om de hele dag thuis aanwezig te zijn. De tijdsindicaties worden zo precies mogelijk ingepland maar het kan altijd voorkomen dat er door bijvoorbeeld vertraging onderweg de planning iets uitloopt. Mocht er vertraging ontstaan tijdens de bezorging zal u hiervan op de hoogte gebracht worden.
Wilt u de bestelling eerder ontvangen dan de eerst volgende bezorgronde voor uw regio? Mail dan naar info@florisvlees.nl

Gewichtsafwijkingen bij enkele (bulk)producten
De verpakkingen van enkele producten kunnen soms iets afwijken in gewicht. Vaak geldt dit voor de bulk verpakkingen. Het gewicht van deze producten wordt altijd achteraf aangepast en vaak bij de bezorging al gelijk verrekend. Het totaalbedrag kan om deze reden iets meer of minder worden.

Betaling
Tijdens het bestelproces kan er gekozen worden voor contante betaling (pinnen aan de deur is niet mogelijk) of vooraf per bank zelf overmaken. Houd er rekening mee dat bij zelf overmaken per bank de betaling vóór de bezorgdatum op de rekening staat. Achteraf betalen na de levering is niet mogelijk.

3-9-2018: Informatie schildklierhormoon en KVV
Bij de productie van de eigen lijn KVV rollen wordt geen gebruik gemaakt van strotten, luchtpijpen en nekken. Dit is het gebied waar de schildklier zich bevindt.
Twee verschillende mixen zijn getest door het Universitair Veterinair Diagnostisch Laboratorium in Utrecht. De waardes van het schildklierhormoon dienden tussen de 0 – 0,75 te zijn. De 2 geteste mixen zijn de 100% Rundmix en de Paard/Konijn mix. Het schildkliergehalte kan namelijk het hoogste zijn bij hoefdieren zoals paard en rund. In de Paard/Konijnmix is de uitslag 0,0 en in de 100% Rundmix is de gemeten concentratie 0,4 wat ruim onder de aanbevolen concentratie ligt.