Onze visie


Bij Floris Vlees streven wij er naar om de beste kwaliteit producten te leveren voor uw hond of kat. Door het maken van een zorgvuldige selectie van leveranciers kunnen wij dit waarborgen en bestaat het assortiment uit producten van hoogwaardige kwaliteit.

Ook voor een goede service kunt u rekenen op Floris Vlees.

Door een duidelijke communicatie bent u altijd volledig op de hoogte van de status uw bestelling. Vanaf het moment dat de bestelling wordt plaatst, tot aan de bezorging wordt u op de hoogte gehouden. Op de maandag voorafgaand aan de route wordt de tijdsindicatie per e-mail toegestuurd. Zo weet u al een aantal dagen van te voren hoe laat de bestelling wordt bezorgd. Wel zo handig!
Ook op de dag van de bezorging houdt de chauffeur u op de hoogte van de bestelling door circa 15 – 30 minuten van te voren een SMS bericht te sturen met de exacte tijd van aankomst.

Floris Vlees bezorgt de bestellingen altijd met vrieswagens. Zo bent u ervan verzekerd dat de producten altijd op minimaal -18 graden bij u worden thuisbezorgd. De bezorging vindt altijd plaats op vaste dagen en is ingedeeld op provincie. Benieuwd wanneer wij weer in uw provincie rijden? Dan kunt u het onderstaande bezorg schema bekijken:

Bezorg schema Floris Vlees

Wij staan altijd voor u klaar bij vragen. Daarnaast denken wij graag met u mee en staan open voor op- of aanmerkingen. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een specifiek product wat momenteel niet in het assortiment staat? Laat het ons gerust weten en wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Benieuwd wat klanten van ons vinden? Dan kunt u onze referenties op Facebook en Google bekijken.

Facebook pagina:

Reviews Floris Vlees – Facebook

Floris Vlees bezorging