Wij vertellen u graag wat meer over hoe Floris Vlees is ontstaan.


Floris, onze eerste hond, is een Golden Retriever. Floris heeft de eerste jaren brokken gegeten maar is door een allergie overgegaan op vers vlees voeding. De positieve veranderingen werden na de overstap op vers vlees al snel zichtbaar en daarnaast werd het belangrijkste probleem, de klachten van de allergie, geleidelijk steeds minder.

Men wordt steeds bewuster van voeding. Hierbij spelen de ingrediënten en de herkomst een belangrijke rol. Door het zelf samen te stellen van de maaltijden (BARF) of het voeren van KVV (Kant en klaar vers vlees) kan een zeer uitgebalanceerde maaltijd worden aangeboden aan de hond en kat. Je weet immers precies welke ingrediënten je voert en in welke hoeveelheden je dit geeft. Ook voor honden en katten met diverse gezondheidsproblemen is het zelf samenstellen van de maaltijd of het voeren van KVV een uitkomst waarbij puur door het aanpassen van de juiste voeding de klachten verminderd kunnen worden of zelfs geheel kunnen verdwijnen.

Door steeds op zoek te gaan naar nieuwe producten waarbij de kwaliteit altijd bovenaan staat, is er inmiddels een zeer uitgebreide productlijst ontstaan met een diversiteit aan verschillende producten van verschillende diersoorten. Het aanbod bestaat uit BARF producten voor het zelf samenstellen van de maaltijd, verschillende KVV merken waaronder een eigen lijn, een uitgebreide lijst met vlees om zelf snacks te drogen en diverse gedroogde snacks voor tussendoor of om heerlijk op de kauwen voor de hond en kat.