Diepgevroren thuisbezorgd door Nederland en België. Ontvang altijd een tijdsindicatie van de bezorging enkele dagen voorafgaand aan de levering én op de bezorgdag zelf. Zo hoeft u nooit te wachten tot uw bestelling bezorgd wordt.

Zomervakantie 2022

In de periode van 1 augustus tot en met 20 augustus zijn wij gesloten in verband met onze vakantieperiode. Er zullen geen ritten gereden worden en afhalen is niet mogelijk.

*NIEUW*
Tot wanneer kan ik uiterlijk bestellen?

Provincie: Bestellen vóór:
Noord-Brabant Maandag 11:00 uur
Friesland, Groningen, Drenthe Maandag 11:00 uur
Limburg & Belgisch Limburg Maandag 11:00 uur
Belgie regio Antwerpen & Vlaanderen Maandag 11:00 uur
Utrecht Woensdag 11:00 uur
Gelderland Woensdag 11:00 uur
Overijssel Woensdag 11:00 uur
Flevoland Woensdag 11:00 uur
Noord-Holland Woensdag 11:00 uur
Zuid-Holland Woensdag 11:00 uur


Mocht u de bestelling later hebben geplaatst en het toch nog dezelfde week willen ontvangen, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@florisvlees.nl of bel: 06-48586466.


Regio indeling:
Het kan voorkomen dat de bestelling op een andere dag in de week bezorgd zal worden in verband met het verloop van onze routes. Dit houdt in dat de bestelling mogelijk een dag eerder of een dag later bezorgd zal worden. U ontvangt hier dan altijd op de maandag voorafgaand een bericht over, samen met de tijdsindicatie van de levering.

*Wijziging in het bezorgschema vanaf maart 2022*
De route naar Limburg en de route naar Belgie wordt in maart in plaats van 1x per 2 weken, 1x per 3 weken gereden, zie het onderstaande schema.


Om de bestelling altijd netjes op tijd én diepgevroren met ons eigen vriestransport bij u thuis te bezorgen, hanteren wij bij iedere bestelling een vast bedrag aan bezorgkosten. Wij kiezen er bewust voor om de kosten zo transparant mogelijk voor u te houden en daarom berekenen wij de bezorgkosten niet door in onze productprijzen. Op deze manier betaald u altijd een eerlijke prijs voor het product.

Bezorgkosten Nederland: €6,95
Bezorgkosten België: €8,95

Heeft u de bestelling eerder nodig dan de onderstaande bezorgroute? Mail of bel even voor de mogelijkheden.

Bezorgschema Floris Vlees Juli