Kerstvakantie vanaf 25 december tot en met 1 januari

In deze periode zijn wij gesloten.


Bij Floris vlees bezorgen wij uw bestelling altijd diepgevroren aan huis door Nederland en België. U ontvangt altijd een tijdsindicatie van de bezorging enkele dagen voorafgaand aan de levering én op de bezorgdag zelf stuurt de chauffeur een SMS berichtje. 

Heeft u de bestelling eerder nodig dan de bovenstaande bezorg route? Mail of bel even voor de mogelijkheden.


Tot wanneer kan ik uiterlijk bestellen?

Provincie: Bestellen vóór:
Noord-Brabant Maandag 10:00 uur
Friesland, Groningen, Drenthe Maandag 10:00 uur
Limburg & Belgisch Limburg Maandag 10:00 uur
Belgie regio Antwerpen & Vlaanderen Maandag 10:00 uur
Utrecht Woensdag 09:00 uur
Gelderland Woensdag 09:00 uur
Overijssel Woensdag 09:00 uur
Flevoland Woensdag 09:00 uur
Noord-Holland Maandag 10:00 uur
Zuid-Holland Maandag 10:00 uur


Mocht u de bestelling later hebben geplaatst en het toch nog dezelfde week willen ontvangen, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@florisvlees.nl of bel: 06-48586466.


Regio indeling:
Het kan voorkomen dat de bestelling op een andere dag in de week bezorgd zal worden in verband met het verloop van onze routes. Dit houdt in dat de bestelling mogelijk een dag eerder of een dag later bezorgd zal worden. U ontvangt hier dan altijd op de maandag voorafgaand een bericht over, samen met de tijdsindicatie van de levering.


Om de bestelling altijd netjes op tijd én diepgevroren met ons eigen vriestransport bij u thuis te bezorgen, hanteren wij bij iedere bestelling een vast bedrag aan bezorgkosten. Wij kiezen er bewust voor om de kosten zo transparant mogelijk voor u te houden en daarom berekenen wij de bezorgkosten niet door in onze productprijzen. Op deze manier betaald u altijd een eerlijke prijs voor het product.

Bezorgkosten Nederland: €6,95
Bezorgkosten België: €8,95


Update bezorgschema vanaf Oktober 2022

Doordat wij altijd streven naar het maken van de meest efficiënt mogelijke routes, starten wij vanaf Oktober 2022 met een nieuw bezorgschema.
De wekelijkse routes op zaterdag (Noord-Holland & Zuid-Holland) worden vanaf Oktober voortaan wekelijks gereden op de woensdag. De route naar Noord-Brabant wordt vanaf Oktober voortaan om de week op de donderdag gereden.

Ondanks de extreem gestegen energieprijzen en brandstofprijzen hebben wij zo lang mogelijk een verhoging van de bezorgkosten kunnen uitstellen. Doordat de energieprijzen wederom enorm zijn toegenomen vanaf oktober, ontkomen wij er deze keer helaas niet aan om tijdelijk een kleine energie bijdrage in rekening te brengen van €2,50 per bestelling tot dat de energieprijzen weer wat zijn gestabiliseerd.

Wij kiezen er juist voor om dit stukje apart te vermelden als Tijdelijke energie bijdrage om dit voor u zo transparant mogelijk te houden en wij de bezorgkosten niet willen verhogen. Dit betekent dat zodra de energieprijzen weer dalen, de tijdelijke energie bijdrage ook zal verdwijnen. Wij hopen op uw begrip.